Pakko tunnustaa, että silmiä sumeana luin sähköpostiviestin, jossa suunnittelija Ilpo Käkelä kertoi, että P-S.ympäristökeskuksen edustajat olivat siis neuvotelleet Akonveden asiasta Juankosken kunnan kanssa 15.11.2006. Taina Hammar oli esitellyt vedenlaatuyhteenvedon, jonka keskeinen sisältö on muistiossa, joka löytyy lisäsivuilta oikeasta palkista klikkaamalla (Muistio Akonveden tilasta 15.11.2006). Lisäksi oli käyty läpi mahdollisia jatkotoimia. Taina Hammar oli luvannut tutkia vedenlaatuaineistoa vielä lisää, ja hän yrittää hahmottaa eri kuormitustekijöiden osuutta.

VOI ETTÄ! Tuntuu hienolta, että huolemme on otettu tosissaan, varsinkin kun olen tässä viime aikoina itsekin ruvennut epäilemään, onko tästä mitään hyötyä. Isänikin kommentoi rohkaisevasti: "Piähhän vuan huol, että et niin siihe antaavu, että et työssäs jaksa käävä, kun sen tietää, että sillä ei oo mittää merkitystä, sille ee voe mittää tehä."

Leena Karppiselta tuli viesti, jossa hän pyysi adressia, että hän voi esitellä asian kunnassa. Johan toki se lähetetään, varsinkin kun adressissa on nyt jo 162 nimeä!