Jorma Lappalainen vastasi Pohjois-Savon ympäristökeskukselle lähettämääni sähköpostiviestiin. Hän oli tuohtunut viestistäni, kun olimme puhelimessa sopineet, että asiaan palataan elokuun alussa, ja olin kuitenkin kirjoittanut tähän blogiini, ettei ympäristökeskuksesta kukaan vastaa.

Viestini tarkoitus oli kuitenkin vain noin etukäteen tiedustella, kenen toimialaan tämä asia tarkalleen ottaen kuuluisi, koska Lappalainen sanoi minulle siinä puhelinkeskustelussa, ettei asia aivan hänellekään kuulu. Lisäksi ajattelin, että tästä asiasta on hyvä muistuttaa mahdollisia asianomaisia etukäteen, etteivät he unohda asiaamme ja että he ehkä voivat tutustua tapauksen taustoihin jo etukäteen.

Lappalainen kuitenkin kirjoitti, että olen lähettänyt viestini likipitäen oikeille henkilöille. Lappalainen lupasi lähettää viestini vielä Jukka Hassiselle, joka on Ympäristönhoito ja vesivarojen käyttö -yksikön päällikkö. Hassinen tulee ensi maanantaina lomalta. Lisäksi Lappalainen lupasi keskustella asiasta Hassisen ja päällikkö Kaisu Mikkosen kanssa. Hienoa!

Lähetin Lappalaiselle pahoitteluni, sillä toden totta hän oli toiminut juuri niin kuin sovittiin.

ADRESSISSA 105 NIMEÄ! Hyvä hyvä!